Tilitoimisto Kiteytyksen palvelut

Taloushallintopalvelut tarpeiden mukaan

Hoidamme yrityksesi taloushallinnon yhtiömuodosta riippumatta sovitussa aikataulussa tilinpäätöstasoisesti jaksotettuna. Yksinkertaisimmillaan palvelumme sisältää kirjanpidon laadinnan, lakisääteisten ilmoitusten oikea-aikaisen toimittamisen viranomaisille sekä raportoinnin yrittäjälle.

Lue lisää

Sähköinen taloushallinto

Yhteiskäyttöisessä selainpohjaisessa palvelussa yrityksesi talous on ajan tasalla. Myyntilaskujen teko, lähetys ja suoritusten seuranta samoin kuin ostolaskujen vastaanotto, hyväksyntä ja maksuliikenne on vaivatonta. Toiminnan suunnittelua helpottava kassavirtaennuste on jatkuvasti käytettävissäsi.

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut luotettavasti

Olemme apunasi yrityksesi kehittämisessä ja toiminnan tehostamisessa. Budjettiseuranta, kustannuspaikkalaskenta ja kassavirtaennuste ovat tarjoamiamme apuvälineitä yrityksesi sisäiseen laskentaan. Verosuunnittelu on olennainen osa taloushallintopalveluamme liiketoimintasi yhtiömuodosta riippumatta.

Lue lisää

Palkanlaskentapalvelut täsmällisesti ja vaivattomasti

Hoidamme yrityksesi palkkahallinnon asiantuntevasti, oletpa yrityksesi palkkalistoilla yksin tai vaikka työntekijöitä olisi useampikin kymmenen. Pitkän palkanlaskentakokemuksemme aikana monet työehtosopimukset ovat tulleet tutuksi.

Lue lisää