Läheinen ja laadukas yhteistyökumppani

Kiteytys on ulkoistettuja taloushallinnon palveluita tarjoava joensuulainen yritys. Yrityksellämme on pitkäaikaista kokemusta yrittäjien palvelusta, sillä Kiteytys Oy on perustettu 1994 ja toimistomme on ollut Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto vuodesta 1995 alkaen. Vaikka palvelumme painottuu paikallisten yritysten palveluun sähköiset toimintaympäristöt mahdollistavat sen, että voimme palvella monilla eri toimialoilla toimivia asiakkaitamme sijainnista riippumatta.

Auktorisoituna tilitoimistona toimintamme tukena on laaja asiantuntija- ja koulutusverkosto ja pidämme yllä ammattitaitoamme ja asiantuntemustamme jatkuvalla kouluttautumisella.

Kiteytyksen henkilöstön kanssa yhteisesti sovitut arvot ovat asiakaslähtöisyys, eettisyys, hyvinvointi ja laadukas osaaminen. Tunnemme taloushallinnon kehitysnäkymät ja mahdollisuudet. Henkilökuntamme koostuu asiantuntijoista, jotka ovat tottuneet palvelemaan vaativaa yrittäjäkuntaa. Kiteytys on yksityinen ja omistuspohjaltaan riippumaton yritys, joka tarjoaa pysyvän ja kehityskykyisen työpaikan osaajilleen.

Ota yhteyttä

Taloushallintopalvelut tarpeiden mukaan

Hoidamme yrityksesi taloushallinnon yhtiömuodosta riippumatta sovitussa aikataulussa tilinpäätöstasoisesti jaksotettuna. Yksinkertaisimmillaan palvelumme sisältää kirjanpidon laadinnan, lakisääteisten ilmoitusten oikea-aikaisen toimittamisen viranomaisille sekä raportoinnin yrittäjälle.

Lue lisää

Sähköinen taloushallinto

Yhteiskäyttöisessä selainpohjaisessa palvelussa yrityksesi talous on ajan tasalla. Myyntilaskujen teko, lähetys ja suoritusten seuranta samoin kuin ostolaskujen vastaanotto, hyväksyntä ja maksuliikenne on vaivatonta. Toiminnan suunnittelua helpottava kassavirtaennuste on jatkuvasti käytettävissäsi.

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut luotettavasti

Olemme apunasi yrityksesi kehittämisessä ja toiminnan tehostamisessa. Budjettiseuranta, kustannuspaikkalaskenta ja kassavirtaennuste ovat tarjoamiamme apuvälineitä yrityksesi sisäiseen laskentaan. Verosuunnittelu on olennainen osa taloushallintopalveluamme liiketoimintasi yhtiömuodosta riippumatta.

Lue lisää

Palkanlaskentapalvelut täsmällisesti ja vaivattomasti

Hoidamme yrityksesi palkkahallinnon asiantuntevasti, oletpa yrityksesi palkkalistoilla yksin tai vaikka työntekijöitä olisi useampikin kymmenen. Pitkän palkanlaskentakokemuksemme aikana monet työehtosopimukset ovat tulleet tutuksi.

Lue lisää