Yritys

Läheinen ja laadukas yhteistyökumppani

Kiteytys on ulkoistettuja taloushallinnon palveluita tarjoava joensuulainen yritys. Taloushallinnon toiminnoissa maantieteellisellä sijainnilla ei ole merkitystä, kiitos sähköisten tietojärjestelmiemme.

Yrityksellämme on pitkäaikaista kokemusta yrittäjien palvelusta. Asiakkaamme toimivat usealla eri toimialalla teollisuudesta vähittäiskauppaan ja rakennus- ja kuljetusalasta sosiaalialaan. Kiteytys Oy on perustettu 1994 ja toimistomme on ollut Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto vuodesta 1995 alkaen.

Kiteytyksen henkilöstön kanssa yhteisesti sovitut arvot ovat asiakaslähtöisyys, eettisyys, hyvinvointi ja laadukas osaaminen. Tunnemme taloushallinnon kehitysnäkymät ja mahdollisuudet. Henkilökuntamme koostuu asiantuntijoista, jotka ovat tottuneet palvelemaan vaativaa yrittäjäkuntaa. Tasokkuuttamme osoittaa jo se, että joukkoomme kuuluu tällä hetkellä kaksi KLT-kirjanpitäjää. Kiteytys on yksityinen ja omistuspohjaltaan riippumaton yritys, joka tarjoaa pysyvän ja kehityskykyisen työpaikan osaajilleen. Meillä myös viihdytään!